Chat met ons
Whatsapp Icoon
+31 (0)229 273093 Inloggen Registreren
Direct leverbaar
Scherpste prijzen
Exclusieve merken
Grootste assortiment

Over ons

ProdInter Holland BV is al jaren een begrip in de meubel- en keukenindustrie. Van huis uit zijn we een Non-Ferro spuitgieterij en galvanisch bedrijf. Tegenwoordig zijn we hoofdzakelijk een groothandel met als specialisatie decoratief siermeubelbeslag. We leveren knoppen, grepen en meubelpoten, passend bij ieder interieur.

Snelle levering

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij producten met een hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Vandaag besteld, is veelal morgen geleverd. U hoeft zelf dus geen grote voorraden aan te leggen.

De beste merken

We vertegenwoordigen topmerken als Furnipart, Didheya, Viefe en Crofts & Assinder. We volgen alle trends en ontwikkelingen, wat ook goed terug te zien is in onze eigen lijnen ProdiQuick en Unicorn. U kunt bij ons altijd terecht voor de mooiste, nieuwste modellen tegen een zeer competitieve prijs. 

Dankzij onze achtergrond als producent kunnen wij goed beoordelen hoe een product er uit moet zien en wat het mag kosten. Niet alleen qua vorm, maar juist ook qua afwerking. U vindt bij ProdInter Holland BV alleen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0031 (0)229 – 273093 of info@prodinter.com.

Bekijk hier ons ruime assortiment